Skip to main content

Hieperdepiep Hoera 🎉 mijn praktijk Julife Coaching voor kind en ouder bestaat 1 jaar!

Wat ben ik enorm trots en blij 😍

Vorig jaar maakte ik de stap om voor mezelf te beginnen. Een eigen praktijk. Wie had dat ooit gedacht. Een droom die uitkwam, maar oh wat vond ik dat enorm spannend. Het ging met pieken en dalen. Vaak gedacht, kan ik dit wel, is dit echt wat ik wil, uit m’n comfortzone, waar ben ik aan begonnen, wat zouden anderen wel niet denken… Maar toch bleef dat stemmetje in mijn hoofd zeggen, jij kan dit. En mijn gevoel zei dat ik dit moest doen. Ik wilde het zo graag, zo graag kinderen en ouders ondersteunen bij verschillende hulpvragen.

Ik heb heel veel geleerd. De overstap maken. De opleiding voor Kindercoach en daarna de specialisatie op het gebied van hoogsensitiviteit.

Ook het ondernemerschap, wat er allemaal bij komt kijken, waar ik toen totaal geen weet van had. Je bent ineens eigen baas, zzp’er, ondernemer, webbouwer, coach, alles ineen.

Met hulp van anderen is het me gelukt 💪🏻. Daar ben ik dankbaar voor!

Doorzettingsvermogen was er voor nodig 😅, maar het was het allemaal waard!

Als ik nu terug kijk op die periode en waar ik nu sta, ben ik super gelukkig in het geen wat er op mijn pad komt en wat ik mag doen.

Zo dankbaar voor het vertrouwen die anderen in mij hebben. De cliënten die ik stappen zie maken. Het is enorm waardevol wat ik mag doen. En dat doe ik met heel mijn hart en passie. Ik werk er hard voor, maar dat doe ik graag, het is zo’n mooi werk en het geeft me energie om hiermee door te gaan. En dat voelt goed 😊.

Want zoals ik vaker zeg;

Het MOOISTE wat je kunt worden, is JEZELF 💜 En zo is het!

Op naar nog vele mooie jaren met JULIFE!

Liefs Irene

Leave a Reply