Tarieven

 

Heb je vragen over jouw kind of over het coachtraject? Wil je iets anders met mij bespreken? Je mag me altijd bellen, mailen of stuur een berichtje.

 

Kennismaking

We beginnen eerst met een kennismaking, dit is een gratis telefonisch gesprek met de ouder. We bepreken kort de hulpvraag en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Vul het contactformulier in.

+/- 15 tot 30  min.

 

Intakegesprek

Ter voorbereiding op het intakegesprek wordt een intakeformulier gestuurd. Dit wordt door beide ouders ingevuld en retour gestuurd. Dit formulier ga ik voorafgaan aan de intake bekijken.

Het intakegesprek vindt bij jullie thuis plaats met beide ouders en jullie kind. Tijdens de intake bespreken we de informatie. De hulpvraag wordt tijdens het intakegesprek uitvoerig besproken. We spreken wederzijdse verwachtingen uit en maken duidelijke afspraken voor het coachtraject.

Het intakegesprek is gratis als er een coachtraject volgt

€ 75,- incl. BTW

+/- 60 tot 70 min.

 

Coaching sessies

De sessies vinden in mijn praktijkruimte, buiten of op locatie plaats. Deze zijn wekelijks of tweewekelijks, afhankelijk van de hulpvraag en mogelijkheden.

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 4 tot 7 sessies. De eerste sessie zal voornamelijk gericht zijn op kennismaken met jouw kind en een vertrouwensband scheppen. In de opeenvolgende sessies zullen we gaan kijken naar wat jouw kind nodig heeft. Hoe kan jouw kind zijn of haar kwaliteiten inzetten om hindernissen te overwinnen? Hier zet ik verschillende methodes en werkwijzen voor in. Vaak zijn dit creatieve uitingsvormen. Ook maak ik gebruik van spelvormen, prentenboeken en coachkaarten. De belevingswereld van jouw kind is de basis en daar pas ik mijn coaching op aan.

Bij voorkeur vinden de sessies onder schooltijd plaats. De ervaring leert dat kinderen na een schooldag hun hoofd vol hebben en dan niet meer het beste uit een sessie kunnen halen. Uiteraard kan het ook na schooltijd of in overleg eventueel op zaterdag.

€ 75,- incl. BTW

+/- 60 min.

 

Tussentijdse evaluatie

Tussentijds vindt er een telefonische of online evaluatie plaats, waarin we de voortgang bespreken. Indien mogelijk met beide ouders en jullie kind. Indien nodig hebben we tussendoor contact per mail of telefonisch om samen de voortgang goed in de gaten te houden.

€ 50,- incl. BTW

+/- 30 min.

 

Evaluatie- eindgesprek

Aan het einde van het coachtraject worden de sessies geëvalueerd samen met beide ouders en jullie kind. In deze eindevaluatie kijken we samen welke stappen zijn gezet en of jouw kind op eigen kracht verder kan. Het is dan altijd mogelijk om het coachtraject met een aantal sessies te verlengen.

€ 75,- incl. BTW

+/- 60 min.

 

Werkboek Sensikids

€ 27,50 incl. BTW

 

Totaal pakket voor hooggevoelige/hoogsensitieve/prikkelgevoelige kinderen

Is jouw kind hooggevoelig/hoogsensitief of prikkelgevoelig, of heb je het vermoeden? Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige en prikkelgevoelige kinderen. Daarvoor bied ik een totaalpakket aan.

Deze begeleiding kan:

  • individueel
  • in kleine groepjes van maximaal 4 kindjes
  • losse coachsessies
  • een totaal pakket

Individueel: € 609,75,- incl. BTW en incl. 10% korting bij het afnemen van de totale training

Groepsverband: € …,.. incl. BTW

Wil je meer informatie, bekijk de informatie bij het totaalpakket.

 

Neem contact op!

Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel? Doe jij als ouder zo je best, maar weet je niet hoe je je kind verder kunt helpen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk graag met je mee!

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

De tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten (€ 0,21 per kilometer).

De voorbereiding en het gebruik van materialen (excl. werkboek) zijn bij de kosten inbegrepen.

Helaas wordt een coachtraject nog niet vergoed door de zorgverzekering.

In sommige gevallen kan een coachtraject betaald worden uit het Persoons Gebonden Budget (PGB), echter is dit per gemeente verschillend. Neem gerust contact op om te zien wat er voor jullie mogelijk is.

Julife Coaching is aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Op alle diensten van Julife Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing.