Wie is het gezicht achter Julife Coaching…?

Irene, getrouwd, moeder van 3 prachtige dochters, woonachtig in Heesch, Kindercoach, Sensikidscoach, Eigenaar van Julife Coaching, Ervaringsdeskundige, ervaring in de zorg

Ik ben Irene van den Hanenberg, getrouwd, moeder van 3 prachtige dochters en trotse eigenaar van mijn coachingspraktijk Julife!

Met ons gezin wonen wij in een gezellige buurt in Heesch waar ook mijn praktijkruimte is.

 

Na vele jaren in de zorg te hebben gewerkt, ben ik mijn passie gaan volgen. Coaching voor kind en ouder, dat is waar mijn hart ligt. In maart 2021 heb ik mijn Kindercoach diploma succesvol afgerond en in juli 2021 de opleiding Sensikidscoach voor hooggevoelige/hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen en ouders.

Het werken met kinderen en ouders in mijn eigen coachingspraktijk is een droom geweest wat nu werkelijkheid is geworden.

Door mijn ervaring weet ik dat je als ouders tegen heel wat ‘hindernissen’ aan kunt lopen en je soms geen raad meer weet. Je wilt toch niets liever dan dat je kinderen fijn in hun vel zitten.

Dat heeft me geïnspireerd om er iets mee te gaan doen.

Ik heb een rustige persoonlijkheid, kan goed luisteren en kijk en benader kinderen en ouders met een oordeelloze blik, voorbij ‘het stempel’ dat vaak aan een diagnose kleeft. Zodat er gekeken kan worden naar mogelijkheden en niet naar de belemmeringen.

Als coach speel ik een rol in het helpen ondersteunen en begeleiden van ouders in de opvoeding.

Tijdens mijn coaching begeleid ik kinderen en ouders met verschillende hulpvragen zoals bij hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit, prikkelgevoeligheid, zelfvertrouwen, (faal)angst, adhd, omgaan met emoties, piekeren, boos en/of agressief gedrag, pesten, concentratie, verwerken van verdriet, moeite met veranderingen, opvoeding en bij ontwikkelingsvraagstukken.

Door inzet van mijn kennis, vaardigheden en ervaring bied ik de begeleiding op een deskundige wijze aan. Daarbij staat het stimuleren van de eigen kracht, kwaliteiten en het zelfoplossend vermogen centraal. Kinderen in hun kracht zetten, leren omgaan met de vele prikkels in de omgeving en de ‘hindernissen’ waar ze tegenaan lopen.

De begeleiding bestaat uit creatieve en speelse methodieken en werkvormen wat past bij het kind. Met daarnaast de begeleiding van ouders.

Mocht je interesse hebben in een gesprek of heb je vragen, neem vrijblijvend contact met me op, dan kunnen we samen bekijken wat ik voor jullie kan betekenen.

IK LEER JULLIE GRAAG KENNEN

Neem contact op met mij