Skip to main content

Na mijn opleiding doktersassistente heb ik ruim 20 jaar in de zorg gewerkt. Eerst bij huisartsen, daarna in het ziekenhuis en het diagnostisch centrum. Meerdere functies heb ik bekleed, maar uiteindelijk bleek dit toch niet te zijn waar mijn ‘vlammetje’ harder van ging branden.

Onze 3 dochters hebben me aan het denken gezet. We hebben veel obstakels overwonnen, hindernissen genomen, inzicht gekregen en ons eigen pad gevonden. Dat heeft veel tijd en energie gekost, waarvan ik overtuigd ben dat dit anders kan met de juiste hulp, zoals wij die uiteindelijk vonden.

Na een zoektocht waar mijn hart en passie ligt, kwam ik uit bij coaching voor kind en ouder. Dat betekende omscholen tot kindercoach, daar had ik direct een goed gevoel bij. Wat een ervaring was dat en er gingen zoveel deuren voor me open waar ik geen weet van had.

Mijn interesses lagen toen al bij hooggevoeligheid oftewel hoogsensitiviteit, vandaar dat ik me verder heb gespecialiseerd in hooggevoeligheid en prikkelgevoeligheid.

En zo is Julife ontstaan. Ik heb de stap aangedurfd om voor mezelf te beginnen om weer te kunnen stralen! Mijn eigen coachingspraktijk Julife!

Het is heel mooi en fijn als je kinderen en ouders kunt helpen en begeleiden bij hun obstakels. Ik weet namelijk als trotse moeder dat stralende kinderen een voorwaarde is om zelf te stralen. Zeg nu zelf; je kind zien genieten is toch het mooiste cadeau! Daar maakt mijn hart een sprongetje van. Dat gun ik dan ook iedere ouder!

Leave a Reply